Projekt mérnök

Miről szól a munkakör?

Ez egy olyan változatos munkakör, ahol megrendelést követően a projekteket az elejétől a végéig viheted, a helyszínen történő gyártásra való felméréstől, a tervezésen és a gyártás koordinálásán át, egészen a szigetelések felszereléséig. A projektek nagysága az 1-2 m Ft-tól egészen 80 m Ft értékig terjed és egyszerre több projekttel kell majd foglalkoznod, közben pedig az ipar számos területére betekintést nyersz. Alkalmanként külföldre is eljuthatsz, de jellemzően belföldön dolgozunk.

Miért éri meg nálunk dolgozni?

 • A bruttó fizetés tapasztalat és képzettség függvényében változhat. A kezdő fizetést minden évben min. 1x felülvizsgáljuk, és a piaci körülményekhez valamint a személyes igényeidhez igazítjuk.
 • A pozícióhoz jár mobiltelefon korlátlan használattal, laptop.
 • Helyszíni kiszállásokhoz és munkavégzésekhez céges autót biztosítunk, emellett vállaljuk az étkezés és szállás költségeidet is.
 • 8 órás a munkaidő, természetesen a teljes munkaidőre és a teljes összegre bejelentünk. Nem végezhető home officeból, de rugalmasan kezeljük ha magán jellegű ügyeket kell intézned.
 • Kivitelezéshez, helyszíni kiszállásokhoz kapcsolódó bónuszok.
 • Ha az éves célt elérjük, akkor bónusz kifizetésre számíthatsz, ami további 2-3 havi bér kifizetését jelentheti (jelenleg kialakítás alatt van a személyes teljesítményhez kapcsolódó bónusz rendszer).
 • Ha hűséges vagy, és kitartasz mellettünk, akkor 5 évente lojalitás bónuszban részesítünk, ami ismét kb. 1-2-3 havi munkabért jelent.
 • Magas technológiájú, rendezett, biztonságos munkakörnyezet. Nem csak a munkaruhát biztosítjuk, de annak a mosását is cégen belül intézheted.
 • Korlátlan mennyiségben elérhető ivóvíz, tea és kávé.
 • Ha autóval járnál dolgozni, akkor 30 Ft/km bejárási támogatást fizetünk és az udvarban biztosítunk parkolóhelyet. Tömegközlekedés esetén a bérlet 86%-át fizetjük.
 • A szabadságaidat szabadon kiveheted, de általában decemberben az ünnepek alatt kollektív szabadságra megyünk. Karácsony előtt megkezdjük, és januárban egy teljes hetet rátolunk.
 • Szórakozás: szülinapok ünneplése, csocsózunk a szünetekben, szoktunk grillezni és év végén nagy kajálással és játékos kvízzel ünnepeljük meg az adott évben közösen elért sikereket.

Mit fogsz csinálni?

 • Ipari partnereinkhez (mint pl. Mastergood, Teva, Borsodchem, Denso, Unilever stb.) megrendelés esetén te fogsz kimenni céges autóval a projekt méretétől függően egyedül vagy másik projektes társaddal, a szigetelendő szerelvények és berendezések (hőcserélők, turbinák, tartályok stb.) gyártásra való felmérését elvégezni. A felmérések hatékony és gyors elvégzése érdekében egy saját applikáció fejlesztése van folyamatban.
 • A felmért elemekre neked kell majd megtervezned 2D-ben egy meglévő szabályrendszer szerint a szigetelések gyártásrajzait. Sok szabványosított szigetelésünk van, amit esetenként az adott helyszínre kell igazítanod, és emellett számos egyedi berendezésre is kell szigetelőpaplant tervezned a nulláról indulva, kitalálva minden apró részletet. Erre a feladatra SolidEdge programot használunk. Ezen terveket kell majd előkészítened a CNC szabászgépünk részére, hogy az alapanyagokat méretre tudjuk vágni.
 • A gyártásrajzaid és a CNC program elkészítését követően, neked kell majd az üzem részére kiadnod a projektet gyártásra egy rövid, projektindító megbeszélés keretein belül. Ha a gyártás elakadna, akkor a projekttel kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel hozzád fognak fordulni.
 • A legyártott szigetelések felszerelése is a te felelőséged lesz. Projekt méretétől függően vagy egyedül, vagy delegálva a felszerelő kollégáknak, illetve nagy projekt esetén a felszerelő csapatot segítve és irányítva ez akár több napos helyszíni munkavégzést is jelenthet.
 • Több projektet kell majd párhuzamos koordinálnod, összedolgozva a közvetlen projektes kollégáiddal annak érdekében, hogy a gyártást mindig el tudjátok látni letervezett projektekkel, figyelembe véve az ügyfelek felé visszaigazolt határidőket is.
 • A helyszíni kiszállások alkalmával megismerkedsz ügyfeleink képviselőivel, akiket igény esetén műszaki tanácsokkal kell majd ellátnod.
 • Gyártás- és folyamat fejlesztésben is aktívan részt vehetsz. Mindenki véleményére számítunk.

Miért fogod szeretni a csapatot?

A csapat kicsi, de erős. Motiváltak, profik a szakterületükön, keményen dolgoznak és segítik egymást.

A projektes csapat jelenleg 6 főből áll: Gábor, a senior projektmérnök, már több mint 6. éve erősíti csapatunkat, ő lesz a közvetlen vezetőd. Gábort úgy képzeld el, hogy ő inkább a haverod lesz, békés és nyugodt a természete, de mindeközben nem ismer lehetetlent. Rudi már 10 éve dolgozik nálunk, ő a belső folyamatok fejlesztésért felelős projektmérnök. Dávid és Nándi tavaly, míg Tamás idén csatlakozott a csapathoz, de már ő is túl van a betanulási időszakon és önálló projekteken dolgozik.

A rendelésállományunk rohamos növekedésének köszönhetően további bővítésre van szükségünk.

A cégvezetés is közvetlen és nyitott, bármikor lehet velük hülyülni, viszont, ha problémával fordulsz hozzájuk, azt mindig komolyan veszik.

A csapat közvetlen munkakapcsolatban áll az értékesítéssel (projekt előkészítése és utánkövetése az ő feladatuk), gyártással (tőled kapják majd a gyártásterveket), illetve a felszerelő brigáddal (ők segítenek majd a helyszíni kivitelezésben).

Mit várunk el tőled?

 • Mérnöki végzettség (nem bejezett vagy folyamatban lévő is szóba jöhet).
 • B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat.
 • Külföldi helyszíni munkavégzésnél társalgási szintű angol nyelvtudás.
 • 2D tervezésben való jártasság előnyt jelent (SolidEget használunk).

 

Milyen nehézségekkel találkozhtasz?

Üvegszálas anyagokkal dolgozunk, amelyekkel a felszerelések során te is érintkezni fogsz. Igen, ez kellemetlen lehet, első pár napban vakaródzhatsz tőle. Tudnod kell, hogy CSAKIS KIZÁRÓLAG egészségre nem káros anyagokkal dolgozunk! Ezen felül minden védőeszközt biztosítunk (kesztyűk, karvédők, kötény, overál), hogy ezt a kellemetlenséget minimálisra csökkentsük. A munkaruhákat is cégen belül mossuk, pont azért, hogy az üvegszálas anyagot ne vidd haza.

A helyszíni felmérések és kivitelezés alkalmanként történhet extrém meleg, piszkos vagy bűzös környezetben is. Illetve a kivitelezési munkák nagy projekteknél 1-3 napig is eltarthatnak, így ott alvást igényelnek. Természetesen a felmerülő költségeket térítjük és ezen felül “ottalvós” bónusszal is értékeljük munkátokat.

A felszerelésről nézd meg az alábbi videót:

Munkakezdés körülményei:

 

munkavégzés helye

Telephelyünk Üllőn, Hatháza u 14. szám alatt található. Irodánk és gyártási részlegünk a raktárakkal együtt mind ezen a címen találhatóak.

munkaidő

A normál munkaidőnk pedig hétköznap 7:00 – 15:30.

kezdés

A csapat már nagyon vár, de egy jó csapattagra képesek vagyunk várni, amíg letöltöd a felmondási időt és le nem zárod az előző munkahelyi dolgaidat.

Mit kell tudnod a Dynoteqről?

A Dynoteq Kft. egy 16 éves magyar tulajdonú, Üllőn működő kisvállalkozás. A jelenlegi csapatot 37 fő alkotja, az év eleje óta túlvagyunk egy 40%-os létszámbővítésen. Egyedi tervezésű hőszigeteléseket gyártunk, segítve ezzel a nagy ipari ügyfeleinket, hogy hőenergia megtakarítással energiahatékonyságukat növelve gazdaságosan üzemeljenek.

Eredményeink: 1 006 028 GJ megtakarítás (2024.06.05-én), ami napi szinten átlagosan 1 535 GJ-lal növekszik. Mindez 54 510 t CO2 és 8,6 milliárd Ft megtakarítást jelent.

Te is szívesen dolgoznál egy szuper csapatban, és tennél velünk együtt az energiahatékonyságért?

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

#1 Az űrlapon pár információt bekérünk tőled, amit a Jelentkezem gombra kattintva küldheted el.

 

#2 Ha a megadott adatok alapján maradt még kérdésünk, akkor telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

 

#3 A komoly jelöltekkel megbeszélünk egy személyes találkozót, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. Lehetőséged lesz megnézni a környezetet, beleszagolni a hangulatba.
Személyes találkozóra csak kevés pályázónak tudunk lehetőséget biztosítani. Ezért tanácsoljuk, hogy motivációs leveledben tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy azon szerencsések közé tartozhass, akik kitűnnek a tömegből és felkeltik érdeklődésünket.

 

#4 Igény esetén próbanapra is lehetőséget biztosítunk, hogy a saját bőrödön tapasztald meg milyen nálunk dolgozni.

 

Minden pályázót 1 héten belül garantáltan értesítünk!

Kérdés esetén keresd Bender Andreát valamely elérhetőségén (06702802999 vagy [email protected])