Beszerző

Miről szól a munkakör?

Cégünknél ez egy új munkakör, és bár körvonalazódott bennünk, hogy milyen feladatok tartoznak a pozícióhoz, a részletek kialakításában és a rendszer felépítésében nagy mértékben számítunk a tapasztalatodra és ötleteidre.
Garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni, idővel a felelősségi körök és a területi specializáció is biztosított.

Miért éri meg nálunk dolgozni?

 • A bruttó fizetés tapasztalat és képzettség függvényében változhat. A kezdő fizetést minden évben min. 1x felülvizsgáljuk, és a piaci körülményekhez, valamint a személyes igényeidhez igazítjuk.
 • Ha autóval járnál dolgozni, akkor 30 Ft/km bejárási támogatást fizetünk és az udvarban biztosítunk parkolóhelyet. Tömegközlekedés esetén a bérlet 86%-át fizetjük.
 • 8 órás a munkaidő, home officeban nem végezhető. Abban hiszünk, hogy a jó csapatmunkához személyes jelenlét szükséges. A teljes munkaidőre és a teljes összegre bejelentünk.
 • A szabadságaidat szabadon kiveheted, de általában augusztusban és decemberben az ünnepek alatt kollektív szabadságra megyünk. Karácsony előtt megkezdjük, és januárban egy teljes hetet rátolunk.
 • Ha az éves célt elérjük, akkor bónusz kifizetésre számíthatsz.
 • Ha hűséges vagy, és kitartasz mellettünk, akkor 5 évente lojalitás bónuszban részesítünk, ami kb. 1-2-3 havi munkabért jelent.
 • Magas technológiájú, rendezett, biztonságos munkakörnyezet.
 • Korlátlan mennyiségben elérhető ivóvíz, tea és kávé.
 • Szórakozás: szülinapok ünneplése, csocsózunk a szünetekben, szoktunk grillezni és év végén nagy kajálással és játékos kvízzel ünnepeljük meg az adott évben közösen elért sikereket.

Mit fogsz csinálni?

 • beszerzési rendelések leadása és nyomon követése, raktárkészlet nyilvántartás és karbantartás, minimum készlet kialakítás és folyamatos frissítés (gyártáshoz kapcsolódó alapanyagok és segédanyagok, kereskedelmi áruk, munkavédelmi ruházat, irodai eszközök, papírírószer, csomagolóanyagok, szerszámok és termelési eszközök/berendezések, tisztítószerek, reprezentációs anyagok és ajándéktárgyak)
 • egyedi beszerzési igények kezelése
 • beszállítókkal való kapcsolattartás, esetleges reklamációk kezelése
 • szoros együttműködés a raktárral, illetve a gyártás és kivitelezési vezetőkkel
 • tárgyi eszközök és munkagépek nyilvántartási rendszerének kialakítása és működtetése
 • beszerzési folyamatokhoz tartozó irányelvek és kézikönyv írása
 • bejövő számlák ellenőrzése, költséghely beazonosítás, bevételezés, könyveléssel kapcsolattartás a szállító számlák kapcsán, bekerülés költség számolás
 • kimutatások és statisztikák készítése

Miért fogod szeretni a csapatot?

A back-office csapatot jelenleg 2 fő alkotja: Kati és Gabi. Ők az iroda szíve és lelke, bármikor és bármiben számíthatsz rájuk. Motiváltak, keményen és felelőségteljesen dolgoznak és segítik egymást. Közvetlen kapcsolatban vannak a mérnök értékesítő kollégákkal (4 fő), a projekt kivitelezési irodával (6 fő), vezetői asszisztensi feladatokat is ellátnak, illetve támogatják a gyártást eszköz ill. alapanyag beszerzéssel.

Vezetőjük Andi, aki egyben a cég egyik tulajdonosa is. A cégvezetés is közvetlen és nyitott, bármikor lehet velük hülyülni, viszont, ha
problémával fordulsz hozzájuk, azt mindig komolyan veszik.

Mit várunk el tőled?

 • Beszerzésben szerzett tapasztalat (főleg multi környezetben).
 • Minimum alapszintű angol nyelvtudás (külföldi beszállítók).
 • Előny, de nem kizáró ok: Excel és Power BI magas szintű ismerete.

 

Munkakezdés körülményei:

 

munkavégzés helye

Telephelyünk Üllő, Hatháza u 14. szám alatt található. Irodánk és gyártási
részlegünk a raktárakkal együtt mind ezen a címen találhatóak.

munkaidő

A normál munkaidőnk pedig hétköznap

7:00 – 15:30.

kezdés

A csapat már nagyon vár, de egy jó csapattagra képesek vagyunk várni, amíg letöltöd a felmondási időt és le nem zárod az előző munkahelyi dolgaidat.

Mit kell tudnod a Dynoteqről?

A Dynoteq Kft. egy 16 éves magyar tulajdonú, Üllőn működő kisvállalkozás. A jelenlegi csapatot 36 fő alkotja, de folyamatosan bővülünk. Egyedi tervezésű hőszigeteléseket gyártunk, segítve ezzel a nagy ipari ügyfeleinket, hogy hőenergia megtakarítással energiahatékonyságukat növelve gazdaságosan üzemeljenek.

Te is szívesen dolgoznál egy szuper csapatban, és tennél velünk együtt az energiahatékonyságért?

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!

#1 Az űrlapon pár információt bekérünk tőled, amit a Jelentkezem gombra kattintva küldheted el.

 

#2 Ha a megadott adatok alapján maradt még kérdésünk, akkor telefonon felvesszük veled a kapcsolatot.

 

#3 A komoly jelöltekkel megbeszélünk egy személyes találkozót, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. Lehetőséged lesz megnézni a környezetet, beleszagolni a hangulatba.
Személyes találkozóra csak kevés pályázónak tudunk lehetőséget biztosítani. Ezért tanácsoljuk, hogy motivációs leveledben tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy azon szerencsések közé tartozhass, akik kitűnnek a tömegből és felkeltik érdeklődésünket.
 

#4 Igény esetén próbanapra is lehetőséget biztosítunk, hogy a saját bőrödön tapasztald meg milyen nálunk dolgozni.

 

Minden pályázót 1 héten belül garantáltan értesítünk!

Kérdés esetén keresd Bender Andreát valamely elérhetőségén (06702802999 vagy [email protected])